[b]1299 client ko pvp serveri bulunanlar için dosyaları editlemek işkencedir. FrmzKO pvp serveri düzenleme sırasıdna farklı kaynaktan indirmiş olduğum editor dosyalarını herkes erişsin diye downloada açıyorum. Dosyalar benim yapımım değildir. Yapan kişiyede buradan teşşekür etmek gerekir. bizleri bir işkenceden kurtarıyor. Klasörün içerisinde user den inventory edite kadar tüm editör .exe dosyaları bulunmakta. Dosyalar hakkında takıldığınız soruları yazabilirsiniz ancak bildiğim kadarı ile yardımcı olabilirm sonuça dosyaların yapımcısı ben değilim.
1299 client ko pvp serveri bulunanlar için dosyaları editlemek işkencedir. FrmzKO pvp serveri düzenleme sırasıdna farklı kaynaktan indirmiş olduğum editor dosyalarını herkes erişsin diye downloada açıyorum. Dosyalar benim yapımım değildir. Yapan kişiyede buradan teşşekür etmek gerekir. bizleri bir işkenceden kurtarıyor. Klasörün içerisinde user den inventory edite kadar tüm editör .exe dosyaları bulunmakta. Dosyalar hakkında takıldığınız soruları yazabilirsiniz ancak bildiğim kadarı ile yardımcı olabilirm sonuça dosyaların yapımcısı ben değilim.
İlk Önce Bir Mesaj Atınız
Free Dowload Seçiniz Lütfen
Free Dowload Seçiniz Lütfen