İnşallah annen sürünür, baban sürünür sen sürünürsün, kardeşin sürünür, hep beraber sürünürsünüz, çünkü arko cilde iyi gelir....
EY TÜRK KIZI, birinci vazifen çamaşır ve bulaşık yıkamaktır, en kıymetli hazinen kocandır, seni bu hazineden mahrum etmek isteyen kaynanandır, kılıbık sandığın kocan ileride başka kadınlara göz dikebilir, bu yüzden vazifen kocanı adam etmektir, kocanı adam etmek için muhtaç olduğun oklava kapının arkasındadır
Yeşili seviyor musun? Ormanlarımız ve ağaçlarımız tükenmesin mi diyorsun? O zaman sende ağaç kampanyamıza katıl... Arkadaşına randevu ver, gitme... oda beklemekten ağaç olsun böylece bir ağaçta sen dikmiş olursun oyiii
Eğer beni unutursan elinden kir, yüzünden pasak, burnundan sümük, başından kepek, elbisenden çamur, gözünden çapak, boğazından balgam eksik olmasın
Öğrenci misin? Dersler çok mu bastırıyor? Artık yeter mi diyorsun? O zaman ''BİTSİN BU ÇİLE'' yaz 7800 a gönder... ''ZOR BİTER'' melodisi cebine gelsin zıplaaaa
Ey dağları tasları her şeyi yaratan Rabbim her şeye ayrı bir güzellik insanlara mantık, akıl ve zekâ verirken bu mesaja bakan bu kulunu niye unuttun.
Sabah kahvaltı edemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Öğlen yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Akşam yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum. Gece uyuyamıyorum çünkü açımmmm!
Hayatta iki kör tanıyorum; 1.si senden başkasını görmeyen ben, 2.si beni göremeyen sen…
Güçlü kolları ile beni koltuğa oturttu..üstüme abandı..eline aldığı kocaman aletini ağzıma soktu..çok canim yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu..ama çürük dişimi sonunda çekmişti..
Boynuma sürterek göğüslerinin arasından aşağıya kalçamın yanına kadar getirip yuvasına oturttum çıkan Slak sesi bana güven veriyordu EMNİYET KEMERİNİ SEN DE TAK !
Yukarı aşağı salladım salladım. Bir anda fışkırmaya başladı. Hemen ağzıma dayadım. İşte o gerçek tat. COCA COLA
Erkekler Neden Evlenemeyecekleri Kadınların Peşinden Koşarlar Kopeklerin Kullanamayacakları ve yakalayamayacakları Otomobillerin Peşinden Koşmaları Gibi
Allahım bu güzellik, bu zeka, bu akıl, hele su anlam dolu gözlerin büyüsü Allah bütün güzellikleri bir yerde toplamış. Neyse kendimden çok bahsettim senden ne haber canım?
gece sensiz çırılçıplak girdim yatağa..çok üşüdüm ve yalnızdım. hep senin hayalinleydim..yanıma gelmeni beni sarmanı ve ısıtmanı bekliyordum..benim sevgili çizgili pijamalarım
Karanlıktı, gözleri parıldıyordu... Eğildim...bacaklarını ayırdım...memelerini avuçladım...çok zevk alıyordum, çünkü hayatımda ilk kez inek sağıyordum.......
Babama değerimi sordum "dünyalar kadar" dedi, dünyanın değerini sordum "beş para etmez" dedi.
Sana bir şey söyleyeyim mi? Bir daha beni rahatsız etme. Benim pisliklerle işim olmaz. Allah kahretsin seni. hayatımı mahvettin alçak sigara...
Dişlerin tıpkı yıldızlar gibi sarı ve birbirinden o derece uzak. Arada onları fırçalasan?
Kadın Hareketlerini Sonuna Kadar Destekliyorum Ama Ritmik Olursa
Abı bir kız gördüm bankada yanakları Pamukbank, dudakları şekerbank, arkası, işbank, önü garantibank, mübarek kız değil ticaretbank karar verdim yatırım yapcaz.
Aya baktım seni gördüm, sana baktım ayı gördüm....!
Erkekler hep tanrı önce bizi yarattı diye övünürler. Ama bu gayet normaldir. Çünkü her sanatçı eserini yaratmadan önce bir müsveddesini yapar